FOTO: null

Od 17. do 19. juna u organizaciji MK Duhovi Ljeljenča biće održan 15. Moto susret. Posjetioce motorijade očekuju već tradicionalne bajkerske igre, defile kroz grad, kao i bogat muzički program.

- Želim da se zahvalim gradonačelniku Bijeljine Mići Mićiću, jer nam je pomogao da organizujemo Moto skup. „Duhovi“ svake godine organizuju Moto skupove i žurke. Bez podrške Gradske uprave i gradonačelnika naše aktivnosti ne bi mogle da se realizuju. Ovo je međunarodni Moto skup i očekujemo goste iz svih bivših jugoslovenskih republika, kao i Mađare, Slovence, Austrijance i NJemce - naveo je predsjednik Moto kluba „Duhovi“ Radomir Stanković.

Kao i prethodnih godina, susret će biti organizovan na prostoru oko Doma kulture u Ljeljenči.

Otvaranje moto susreta je u petak 17. juna u 12:00 časova, vožnja gradskim ulicama planirana je istog dana u 17 časova, a ljubitelji rok muzike i dvotočkaša moći će da uživaju u koncertu bendova "Arka" iz Bijeljine i "Supermensi" iz Šapca koji počinje u 20 časova.

Za subotu 18. jun predviđen je moto defile sa početkom u 16:00h, a od 17 časova održaće se tradicionalne bajkerske igre. U 20 časova slijedi nastup benda "Paja Milošević" iz Rume, koji će zatvoriti ovogodišnje moto druženje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )