FOTO: InfoBijeljina.com

Naglim porastom popularnosti interneta i primjena društvenih mreža postala je dio svakodnevnice. Zahvaljujući pristupačnosti socijalne mreže izdvojile su se kao efikasan komunikacijski kanal koji na jednostavan i brz način informiše građane.

Koliko je zastupljenost i aktivnost na društvenim mrežama važna za posao, rekao nam je i Vasilije Perić, načelnik opštine Ugljevik, koji nam je otkrio na koji način pristupa radu putem društvenih mreža.

"Veoma često sam u prilici da me građani informišu i da se informišu putem društvenih mreža. Često me pitaju za rješavanje nekih njihovih problem. Trudim se da brzo odgovaram na sve upite koje dobijam putem društvenih mreža Facebook i Instagram, veoma sam aktivan i pokušavam da dam odgovore na svako pitanje koje mi upute Ugljevičani", rekao je za InfoBijeljina Perić, koji dodaje da je osjetio kako se intenzivirao rad na društvenim mrežama i da je to zaista pozitivno za njegov rad, kao prvog čovjeka Ugljevika. 

Mišljenja o upotrebi i korisnosti društvenih mreža su podijeljena, a Perić je primjer da se one mogu upotrebljavati u društveno korisne svrhe.

Jedno je sigurno, voljeli socijalne mreže ili ne, ne možemo ih ignorisati.
 

Detaljnije pogledajte u VIDEO PRILOGU portala InfoBijeljina

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )