FOTO: InfoBijeljina

Srpska demokratska stranka uvijek je sa svojim narodom i u dobru i u zlu, patriotski opredjeljena koja se izborila za slobodu i za Republiku Srpsku, poručio je Vasilije Perić, načelnik opštine Ugljevik i istaknuti član ove stranke od samog njenog osnivanja.

Perić je bio član delegacije SDS-a koja je danas položila vijence kod spomen-krsta u Kravici i odala počast za 3.267 ubijenih srpskih civila i boraca Vojske Republike Srpske iz srednjeg Podrinja i Birča tokom posljednjeg Odbrambeno-otadžbinskog rata.

 
Kravica i okolna sela, kaže Perić su u nedostatku ovozemaljske pravde, postali, nesumljivo, sveta mjesta. I, zato, istakao je Perić "ovdje se sjećamo onih koji su danas sigurno u Carstvu nebeskom što se ne može pretpostaviti sigurno za njihove dželate".
 
- Ovo je samo jedan od primjera kroz šta je prošao ovdašnji narod koji je uz sebe najčvršće i najsigurnije imao Srpsku demokratsku stranku, dobro organizovanu i patriotski opredjeljenu koja se izborila i za slobodu i za Republiku Srpsku i za njeno međunarodno priznanje kroz Dejtonski mirovni sporazum, rekao je Perić.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )