FOTO: InfoBijeljina

Na auto-putu Doboj-Banjaluka, na petlji u Prnjavora, policija je registrovalo naročito drzak vandalizam od, zasad, nepoznate osobe koja je lomila kod naplatnih kućica i to u vrijeme policijskog časa.

-Policijskoj stanici Prnjavor radnik preduzeća “Autoputevi RS” prijavio je sinoć, 1.35, da je nepoznata osoba došla pješke na naplatno mjesto Prnjavor na auto-putu “9. januar” i napravila štetu kod naplatne kućice, nakon čega je pobjegla-saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Uviđajem je utvrđeno, kako su naveli iz policije, da je nepoznata osoba iz kolovoza iščupala vertikalnu plastičnu zapreku, polupala staklo na svjetlosno-signalnom uređaju koji se nalazi na ulazu u naplatno mjesto, a potom oštetila i kamere.

 Foto N.Đ.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je događaj kvalifikovao kao krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i krivično djelo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, jer je djelo izvršeno u vrijeme zabrane kretanja svih osoba na javnim površinama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )