FOTO: null

Valentina Mec večeras se plasirala direktno u polufinale takmičenja ,,Pinkove zvezdice,,. Ona je nastupila sa pjesmom ,,Unbreak my heart,, gdje je izvođenjem oduševila žiri.

"Ne znam šta da kažem, ovo je bilo stvarno famozno. Baš si me prijatno iznenadila. Imala si ti kontinuitet od početka, a ovo je preteško za pevanje. Sjajno si se snašla u niskim lagama, a visine si tako lepo kontrolisala. Svaka čast, zaista", hvalila ju je Jelena.

"Za ovakvu pesmu je trebala ogromna doza kontrole i muzikalnosti i raspona i glasa. Početak je bio malo traljav, ali si od polovine stvarno pukla i bila odlična", rekao je Milan.

"Meni se večeras dopalo to što si bacila svoje srce ispred nas na binu, i dala si nam znak koliko je tebi stalo do plasmana dalje. Velika zamka kod nekih zvezdica je što su već zvezde", primetila je Goca.

"Ne mogu da saberem sve tvoje nastupe, ali mogu da izvučem iz sebe utisak. Ovo je najbolja interpretacija od kako ja sedim u ovoj stolici", oduševljen je bio Hari.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )