FOTO: blic.rs

Luka Jović u žiži je javnosti zbog toga što je po povratku iz Španije, u kojoj se situacija sa korona virusom otima kontroli, prekršio pravilo samoizolacije koje važi za sve naše građane koji dolaze iz inostranstva.

Luka Jović je, naime, došao iz Španije u Srbiju zbog, navodno, rođendana Sofije Milošević i pretpostavlja se da je upravo zbog toga prekršio izolaciju koja je obavezna mera i ne postoje izuzeci.

Luka se čak i oglasio i to porukom u kojoj svojoj devojci čestita rođendan. Jović je i nedavno Sofiji kupio poklon od čije cifre će vam se zavrteti u glavi.

- Srećan rođendan ljubavi - napisao je on.

Luka Jović je, naime, kako bruje srpski mediji, a društvene mreže su se usijale, Sofiju Milošević navodno stavio ispred korone, ne mareći, pričaju ljudi, za to kakve bi to posledice moglo da ima na šire društvo i eventualno širenje ovog veoma zarazbog virusa.

Naročito kada se uzme u obzir da je do srede uveče, 18. marta, prema pisanju "El paisa", u Španiji 14.535 osoba bilo inficirano, 1.081 izlečeno, a 630 lica, nažalost, preminulo.

Podsećamo, kao što smo već pisali, na konferenciji za štampu održanoj u sredu uveče, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić istakla je da se "oko 65.000 državljanina naše zemlje se vratilo iz inostranstva zbog zdravstvenog sistema koji je u otadžbini besplatan". Uprkos tome što su ranije pozivani da ostanu u zemljama u kojima trenutno plaćaju porez i time ne potpomognu širenju korona virusa u Srbiji, mnogi su odlučili da ne ispoštuju ovu molbu vlasti.

Pored ostalog, ona je istakla i sledeće:

- Videli ste svi i primere naših fudbalera, koji dolaze iz inostranstva, gde imaju milionske ugovore, koji dolaze ovde i nisu u samoizolaciji i to je posebno nešto sa čim će se suočavati naši nadležni organi,.

Po svoj prilici, mislila je na napadača madridskog Reala Luku Jovića za koga su se pojavile informacije da je u sredu ujutru stigao u srpsku prestonicu upravo kao što je navedeno u tekstu gore na proslavu rođendana svoje devojke Sofije Milošević.

Međutim, Jović je, prema rečima njegovog oca, Milana, u Srbiju zapravo došao još početkom ove sedmice. Kako je on istakao za Informer, Luka je bio testiran na korona virus u Španiji, rezultat je bio negativan, a onda je od predsednika kluba Florentina Pereza i trenera Zinedina Zidana dobio dozvolu da se vrati kući, kao i mnogi drugi strani fudbaleri Reala.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )