FOTO: null

Dom zdravlja Bijeljina uspješno je poslovao u 2014. godini, u kojoj je ostvario brojne zapažene rezultate, nagrade i priznanja, a korisnicima obezbijedio kvalitetne uslove za liječenje, rekao je direktor ove zdravstvene ustanove Zlatko Maksimivić.

"Ovu poslovnu godinu završavamo sa pozitivnim poslovanjem. Godinu koja ostaje iza nas obilježila su i brojna priznanja i nagrade", rekao je Maksimović na prijemu za poslovne partnere i predstavnike medija. 

On je naveo da su zaposleni u Domu zdravlja na vrijeme dobili sve plate, sa svim doprinosima, ističući da je ova ustanova zadovoljna saradnjom i sa partnerima i sa medijima na području Bijeljine.

"Nastojimo da, iako informacije nisu uvijek dobre, blagovremeno obavijestimo građane o svemu", rekao je Maksimović. 

Šef Sektora za kvalitet Doma zdravlja Bijeljina Čedomir Radovanović rekao je da je ova zdrvstvena ustanova obilježila sve značajne datume u oblasti zdravstva, te postala prva u BiH koja je uspješno završila provođenje standarda ISO 14001. 

Dom zdravlja Bijeljina ove godine dobio je nagradu Oskara kvaliteta u Beogradu, a direktor ustanove dobio je i Hipokratovu nagradu za životno djelo i uspješan rad i stvaralaštvo u oblasti zdravstva, koja se dodjeljuje jednom godišnje. 

Nagradu za primarnu zdravstvenu zaštitu dobila je ove godine ljekar Nada Božović. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )