FOTO: null

David Radosavljević, talentovani pjevač iz Banjaluke i djevojčice iz plesnog kluba „101“ iz Bijeljine, ovih dana učestvuju u snimanju novog šou programa televizije „Pink“ - „Više od igre“.

Šou je zamišljen kao takmišenje plesnih grupa iz cijelog regiona a prateće muzičke numere izvode popularni mladi pjevači koji su učestvovali u emisiji „Pinkove zvezdice“. Za šou „Više od igre“ prijavilo se 105 plesnih grupa a već na prvom snimanju klinci i klinceze iz Republike Srpske potvrdili su veliki talenat.

Djevojčice iz plesnog kluba „101“ plasirale su se u dalje takmičenje a David je svojim pjevanjem takođe oduševio žiri u kojem se nalaze Tijana Dapčević, Lokica Stefanović, Mina Lazarević, Ana Nikolić i Milica Cerović. Početak televizijskog emitovanja emisije „Više od igre“ planiran je za 8. septembar.

Navijajmo za predstavnike Srpske koji su prošlog vikenda, tokom snimanja u Pinkovom studiju u Šimanovcima, iskoristili slobodno vrijeme za zajedničko fotografisanje što je zabilježio i fotoreporter magazina Istina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )