FOTO: InfoBijeljina

„USPJEĆE SRPSKA. Sa novim ljudima. Sa novom politikom!““ slogan je pod kojim će Pokret Uspješna Srpska nastupiti na predstojećim opštim izborima koji će biti održani u oktobru.

Predstavljajući slogan, predsjednik Pokreta prof. Dr Zlatko Maksimović poručio je da Srpsku ne mogu učiniti uspješnom oni koji su je dvadeset godina činili neuspješnom.

"Mladi i stručni ljudi su ti koji treba da vode ovu državu putem prosperiteta, a ne ista lica i iste stranke. Uspješna Srpska ima najbolji program, ali i ljude koji taj program mogu realizovati i Srpsku konačno učiniti uspješnom. Novi ljudi, sa novom politikom!", rekao je Zlatko Maksimović obraćajući se novinarima. 

Na neformalnom druženju su predstavljeni i kandidati Pokreta za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i nosioci izbornih lista. Riječ je o uspješnim ljudima, ostvarenim u svojim profesijama, među kojima su i nestranačke ličnosti. Od inženjera, preko ekonomista, do ljekara i stručnjaka iz raznih oblasti, Uspješna Srpska ponudila je kvalitetne ljude koji žele da Srpska uspije i, što je još važnije, znaju kako to da učine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )