FOTO: null

Nakon što smo juče objavili članak u kojem je bilo riječi o spornom parking mjestu u centru grada koje služi kao ,,zamka,, za vozače i odakle svakodnevno pauk ukloni po nekoliko vozila, danas stiže i saopštenje iz CJB Bijeljina, u kom se navodi da će spor

Na konferenciji za štampu koja je danas održana u Centru javne bezbjednosti Bijeljina, pored statističkih podataka i rezultata rada CJB Bijeljina, bilo je i riječi o parking prostoru na području grada Bijeljina, konkretno o problemu parkiranja i uklanjanja vozila u ulici Gavrila Principa.

Iz saobraćajne policije podsjećaju da znaju da je veliki problem u gradu problem parkiranja, ali isto tako podsjećaju da se moraju poštovati zakoni i pravila. Zakon je jasan, i kaže, da najmanja udaljenost vozila od pješačkog prelaza mora biti pet metara, pa tako i u slučaju o kom smo juče pisali.

Napominju i to da će ovaj problem uskoro biti riješen, i da će ispred CJB Bijeljina uputiti Akt Stambeno komunalnom odjeljenju Gradske uprave, gdje će zahtjevati da se ovo, ali i druga sporna parking mjesta vrlo brzo označe zabranom parkiranja, kako bi time ukazali vozačima.

Vama, poštovani vozači preostaje da i dalje vodite računa, kako i gdje parkirate svoje četvorotočkaše!


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )