FOTO: null

Facebook će uskoro uvesti jednu veliku novost koja bi mogla potpuno da promjeni način na koji neki ljudi koriste ovu popularnu društvenu mrežu.

Naime korisnici će uskoro moći da pristupe svom News Feedu i komentarišu objave čak iako nisu spojeni na internet. To znači da ćete na Facebooku moći da obavljujete neke aktivnosti čak i u offline načinu rada.

"Želimo korisnicima da omogućimo pristup novostima koje su njima bitne. Ako je veza loša, njihov „News Feed" se ne obnavlja i nemaju pristup novim sadržajima", piše na Facebookovom blogu.

Lansiraćemo nadogradanju za Facebook koja će pratiti sve objave u vašem News Feedu koje još niste pogledali pa će ih rangirati po važnosti i prikazivati ih na vašem telefonu čak i kad nemate normalnu povezivost s internetom poručili su iz Facebooka.

"Ovo će unaprediti korišćenje naše usluge i pomoći svima onima koji žive u mjestima s lošim signalom ili pak prolaze kroz tunele i druga mjesta gdje često nestane signala", poručili su iz Facebooka, a piše Time.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )