FOTO: null

Turisti koji dođu u naš grad mogu da posjete Etno selo “Stanišići”, Banju Dvorove, Semberski salaš, vjerske objekte, Muzej Semberija, gradski park.

Od ukupnog broja gostiju u 2015.g. 13.546 su bili domaći turisti što je 58% u odnosu na ukupan broj turista, dok je grad Bijeljinu posjetili 9.809 stranih turista što je 42% u odnosu na ukupan broj turista te se protekla godina sa aspekta posjete turista može ocijeniti kao veoma uspješna

TO Bijeljine je pored rada na promocji turističkih potencijala  u okviru dolaska turista u Semberiju, aktvino radila i na promociji tokom velikog broja turističkih sajmova širom RS BiH, Srbije i Evrope

Turistička organizacija Bijeljina kroz manifestacije koje organizuje i koje posjećuje potencijalnim turistima pruža sliku o našem gradu. Svi turistički i privredni subjekti u cilju što kvalitetnijeg boravka turista nastoje upotpuniti sadržaj u svojim objektima.

Turistička organizacija grada Bijeljine će obavljati informativno propagandnu djelatnost i sarađivati sa svim subjektima na području grada Bijeljina u cilju bolje promocije i kvalitetnije ponude.

Već naredne sedmice Turistička organizacija Biejljine učstvovaće na sajmu turizma u Beogradu, gdje će u sasradnji sa Turističkom organizaicjom RS imati prezentaciju turističkih potencijala Semberija, a pored  Sajma u Beogradu, a aprilu će se organizovati medjunarodni sajam turizma i gastrokulture, Bijejinaturist 2016, u junu je zakazana umjetnička kolonija Brodac – Dvorovi Bijeljina, a nakon toga slijedi organizacija Zlatnog kotlića, odnosno drinske – Savske regate.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )