FOTO: null

U Gradskoj upravi Grada Bijeljina danas su dodijeljene zahvalnice partnerima koji su svojim aktivnostima pomogli realizaciju aktivnosti u okviru „Evropske sedmice urbane mobilnosti (ESUM)“, koja je obilježena u Bijeljini od 16. do 22. septembra.

Tehničkoj školi „Mihajlo Pupin“, odnosno, saobraćajnoj sekciji ove škole, uručena je zahvalnica za prezentaciju o podizanju svijesti učenika osmih razreda o značaju aktivnih načina kretanja na zdravlje, životnu sredinu, ali i na lične i porodične finansije. Radionica je održana 18. septembra, u prostorijama Američkog kutka u Bijeljini.

Ekološkom udruženju „Eko put“ uručena je zahvalnica za učešće i organizaciju dvije aktivnosti u okviru ESUM - u partnerstvu sa Gradskom upravom, „Eko put“ je organizovao dvodnevnu aktivnost praćenja frekvencije saobraćaja u centru Bijeljine, kao i aktivnost „Bicikl vozimo, planeti pomozimo“, čiji dio je bila i revijalna vožnja biciklima od Saborne crkve u Bijeljini do Pavlovića mosta.

Zahvalnice su uručene i društveno odgovornim preduzećima, partnerima iz privatnog sektora - SZR "Jovašević" i preduzeću „M-BIKE ŠOP“.

Zanatska radnja „Jovašević“ je u toku ESUM Gradu Bijeljina donirala tri parking postolja za bicikle, kapaciteta od po pet parking mjesta.  Dva postolja postavljena su ispred zgrade Gradske uprave, a jedno ispred zgrade Policijske uprave Bijeljina.

Radnici preduzeća „M-BIKE ŠOP“ su 21. septembra, nakon zatvaranja za saobraćaj Ulice Vuka Karadžića, vršili besplatne preglede ispravnosti bicikala učesnika revijalne vožnje organizovane tog dana na Gradskom trgu, a najmlađim učesnicima revijalne vožnje „M-BIKE ŠOP“ je podjelio simbolične nagrade.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )