FOTO: telegraf.rs

Video snimak konferencije za medije postala je odmah apsolutnih hit na društvenim mrežama

Obraćanje građanima prvog čoveka Honolulua privuklo je veliku pažnju svetske javnosti, ali je korona virus ovoga puta ostao u drugom planu.

Gradonačelnik Kirk Koldvel obraćao se građanima na konferenciji za medije i tom prilikom je pojasnio da će u naredne dve nedelje u tom gradu biti na snazi mera rada od kuće kako bi se smanjio broj zaraženih korona virusom.

Takođe, on je istakao da se u ovom američkom gradu otvaraju parkovi kako bi ljudi tamo mogli da vežbaju, meditiraju, jedu... Otvorene su i plaže, ali samo za ljude koji bi tamo sedeli sami.

Konferencija i mere nisu privukle toliko pažnju, već je to učinio prevodilac za gluvoneme. Naime, žena je prevodila šta je sve govorio Koldvel, ali se potkrala i jedna rečenica koja nije smela. Dok je gradonačelnik govorio o merama, jedan od okupljenih mu je dobacio “J*** se”, što je prevoditeljka takođe prevela gluvonemim građanima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )