FOTO: Ilustracija / arhiva

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje nestabilno vrijeme uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom, a ponegđe će biti i lokalnih nepogoda uz jače pljuskove.

Jutro će biti oblačno uz više suvog vremena, a povremena kiša padaće ponegđe na sjeveru i istoku, a na krajnjem jugu Hercegovine ostaje pretežno suvo i promjenljivo oblačno uz sunčane periode, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Duvaće slab i promjenljiv vjetar u prvom dijelu dana, poslije podne i uveče umjeren, na jugu i planinima povremeno jak, sjeverni.
 
Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 10 do 14, u višim pređelima od sedam, a dnevna od 17 do 24, u višim pređelima od 13 stepeni Celzijusovih.
 
Danas u Srpskoj i FBiH preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme, u pojedinim područjima zabilježena je kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
 
Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica devet, Drinić, Sokolac, Han Pijesak i Čemerno 16, Mrakovica 17, Bijeljina i Srebrenica 18, Banjaluka, Gacko, Novi Grad i Ribnik 19, Bileća, Mrkonjić Grad, Rudo i Trebinje 21, Prijedor, Srbac, Foča i Neum 22, Doboj i Sarajevo 23, Zvornik i Mostar 24 i Višegrad 25 stepeni Celzijusovih.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )