FOTO: InfoBijeljina

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk su isti dan nakon prijave rasvijetlili krivično djelo Krađa.

Naime, Policijskoj stanici Kozluk je prije nekoliko dana prijavljeno sumnjivo kretanje nepoznate osobe na privatnom posjedu na kojem su se nalazila havarisana vozila i poljoprivredne mašine.
 
Postupajući po prijavi, brzom reakcijom policajaca, na licu mjesta je pronađen i identifikovan M.S. iz Zvornika, za kojeg postoje osnovi sumnje da je ukrao određenu količinu nafte iz radne mašine – kombajna.
 
On je istog dana uhapšen.
 
Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, policijski službenici su prije par dana, a po Naredbi Osnovnog suda Zvornik i pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, izvršili pretres kuće vlasništvo M.S. i vozila koje koristi, te tom prilikom pronašli i oduzeli predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela, te vatreno oružje-pušku marke „Zastava“ i 26 komada municije.

Pod nadzorom postupajućeg tužioca preduzimaju se mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela Krađa i Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )