FOTO: InfoBijeljina.com

Da Ujedinjena Srpska radi na isticanju pravih vrijednosti je i bilbord zahvalnosti i podrške koji su postavili povodom istorijskog uspjeha mlade karatiskinje Dajane KalajdžIć koja je inače i član ove stranke, a koja je osvojila drugo mjesto na šampionatu srbije u seniorskoj konkurenciji.

"Dajemo šansu mladim ljudima. Prave vrijednosti moraju doći do izražaja, a Ujedinjena Srpska će dokazati na predstojećim izborima da Bijeljina zaslužuje nove ljude i sadržaje, kao i bolji život koji će biti preduslov da omladina ostane, a ne da ide po bijelom svijetu u potrazi za korom hljeba", rekao je za InfoBijeljina Milan Trninić, predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske.

Kao dokaz da rade na isticanju pravih vrijednosti je i bilbord povodom istorijskog uspjeha mlade karatiskinje iz našeg grada.

"Aktiv omladine Ujedinjene Srpska je iznenadio našu Dajanu bilbordom u centru grada i ovim putem joj se zahvaljujemo na promociji Bijeljine. Želimo joj da ubuduće ostvaruje ovakve i bolje rezultate", dodao je Trninić.

Najbrže rastuća stranka u Srpskoj napravila je o strategiju razvoja grada – ubjeđeni u dobar rezultat na lokalnim izborima 2020., posle kojih, kako kažu, imaju jasan pravac djelovanja.

"Dajemo sve od sebe da politika ima jasan pravac i djelovanje za sve gradjane, a ne da politika bude u funciji pojedinca", zaključio je na kraju Milan.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )