FOTO: InfoBijeljina.com

Zdravstveni radnici u Ugljeviku obilježili su krsnu slavu Svetog arhangela Mihaila - Aranđelovdan u Hramu Svete Petke Paraskeve.

Nakon liturgije i obreda lomljenja slavskog kolača protojerej-stavrofor Mićo Pajkanović čestitao je slavu zaposlenima u Domu zdravlja sa željom da Sveti arhangel Mihailo čuva sve zdravstvene radnike, ističući da se oni lavovski bore u teškoj situaciji izazvanoj virusom korona.

"Njihov posao nije lak, jer dananoćno bdiju nad mnogim bolesnicima", rekao je protojerej Pajkanović.

I kum slave, načelnik Ugljevika Vasilije Perić, zahvalio je zdravstvenim radnicima za sve što čine za građane opštine u vrijeme pandemije.

"Cjelokupni zdravstveni sektor prolazi kroz težak period i svi oni zaslužuju da im odamo veliko priznanje na svemu što čine kako bi zaštitili građane od pošasti koja nas je zadesila", rekao je Perić i obećao veću pomoć lokalne zajednice Domu zdravlja.

Doktor stomatologije Srđan Ristić istakao je da su zdravstveni radnici uvijek na visini zadatka za sve građane.

"Daćemo sve od sebe, kao što smo to činili i do sada, da pomognemo građanima Ugljevika i cijele Republike Srpske u borbi protiv virusa korona", rekao je Ristić.

Dom zdravlja u Ugljeviku ima 90 zaposlenih, a pokriva zdravstvene potrebe 12.500 osiguranika.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )