FOTO: null

Omladina Srpske Demokratske Stranke iz Ugljevika danas je organizovala prijem novih članova u svoje redove, čime je nastavljen pozitivni trend širenja članstva.

Prijemom novog članstva Srpska Demokratska Stranka  Ugljevik od danas je brojnija za 65 novopridošlih  članova. 

Prijem za nove članove organizovali su predsjednik Opštinskog odbora SDS Ugljevik Vasilije Perić, predsjednik Regionalnog odbora SDS Mićo Mićić, rukovodstvo OO SDS Ugljevik, kao i predstavnici omladine SDS-a.

Predsjednik OO SDS-a Ugljevik Vasilije Perić istakao je značaj Omladine SDS –a, ukazujući na značajan doprinos ovih mladih ljudi, koji su svojim dosadašnjim aktivnostima kroz rad stranke dali društvenoj zajednici u kojoj žive.

„Zajedno smo nosioci razvoja naše opštine. Mi, kao predstavnici vlasti na lokalnom nivou činimo sve u skladu sa svojim mogućnostima i ndležnostima da podržimo projekte mladih. Svjesni smo toga da ste vi, naša omladina, pokretačka snaga razvoja ne samo naše opštine nego i cjelokupne Republike Srpske. Od vas očekujem da se u narednom periodu aktivno uključite u rješavanje svih društvenih problema sa kojima se danas susrećemo a mi ćemo kao rukovodstvo stranke i lokalne zajednice učiniti sve da zajedno sa vama Ugljevik postane još bolje mjesto za život svih nas“, poručio je načelnik Perić.

Predsjednik Regionalnog odbora Srpske Demokratske Stranke i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, takođe je pohvalio organizaciju mladih SDS-a, stavljajući poseban akcenat na značaj jačanja omladinske organizacije unutar stranke.

„Biti član Srpske Demokratske Stranke veliko je zadovoljstvo ali i velika obaveza. Zadovoljstvo jer je Srpska demokratska sranka osnivač Republike Srpske i uz svoj narod je od njenog osnivanja. Istovremeno je obaveza jer smo upravo mi dužni da Republiku Srpsku vratim na stari put nade i prosperiteta“, istakao je u obraćanju javnosti predsjednik Mladih SDS Ugljevik Goran Lazić.

Današnji događaj predstavlja svakako jedan od najznačajnijih u radu stranke SDS –a Ugljevik, jer je zabilježio ubjedljivo najmasovniji prijem omladinaca  u redove ove stranke za poslednjih deset godina.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )