FOTO: null

Opština Ugljevik, u saradnji sa Boračkom organizacijom Ugljevik, juče je dodijelila novčanu pomoć porodicama poginulih boraca, ratnih vojnih invalida do V kategorije, kao i nezaposlenim licima iz ostalih kategorija RVI sa područja opštine Ugljevik.

Jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 100 KM danas je dobilo ukupno 311 porodica iz kategorija poginulih boraca, RVI do V kategorije kao i nezaposleni iz ostalih kategorija RVI.

Takođe, porodicama socijalno - ugroženih kategorija Opština Ugljevik dodijelila je oko 17.000 KM.

"Za rješavanje individualnih socijalnih pitanja boraca, RVI i porodica poginulih boraca, ovoga puta je na osnovu spiska Opštinske boračke organizacije ukupno dodijeljeno 31.100 KM", precizirao je Đoko Simić predsjednik Skupštine opštine Ugljevik, i dodao da će i ubuduće briga o ovoj populaciji biti na čelu opštinskih  prioriteta.

Simić  je dodao da je  Budžetom opštine  za narednu godinu planirano više sredstava u ove svrhe kako bi se pomoglo rješavanju materijalno-socijalnih problema ove populacije.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )