FOTO: InfoBijeljina/Srna

Novogodišnji paketići danas su podijeljeni za oko 200 djece sa posebnim potrebama i iz višečlanih i socijalno ugroženih porodica sa područja opštine Ugljevik.

Paketići su podijeljeni na gradskom trgu u Ugljeviku, a akcija je realizovana zahvaljujući donacijama pravnih i fizičkih lica, kojima su uručene zahvalnice za nesebičnu podršku.

Akciju su organizovale članice Udruženja žena "Rudar", u saradnji sa Aktivom žena ugljevičkog SDS-a da bi ovim mališanima uljepšali božićne i novogodišnje praznike.

Predsjednik Udruženja žena "Rudar" Jelena Spasojević čestitala je okupljenima božićne i novogodišnje praznike i zahvalila donatorima za iskazanu pomoć i podršku u realizaciji ove akcije.

"Nadam se da smo ove godine uspjeli donijeti novogodišnju bajku najmlađima. Želim vam srećne novogodišnje praznike uz iskrene želje da nas praznici ispune radošću i ljubavlju, kao i da doprinesu da prepoznamo prave vrijednosti, radost zajedništva, uzajamnog razumijevanja, tolerancije i darivanja", rekla je Spasojevićeva.

Za sve mališane na trgu je organizovan prikladan novogodišnji program.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )