FOTO: blic.rs

U Ugljeviku je danas otvoren Međunarodni fudbalski turnir "4. Rudar kup Ugljevik" na kojem je učestvuje oko 650 mladih igrača iz 65 ekipa iz Srbije, Hrvatske, Federacije BiH i Republike Srpske.


Organizator turnira je Škola fudbala "Rudar" Ugljevik, a generalni pokrovitelj opština Ugljevik. 

Pravo učešća na turniru imaju fudbaleri rođeni od 2006. do 2011. godine koji su raspoređeni u šest kategorija. Za prve četiri ekipe iz svake kategorije organizatori su obezbjedili pehare i medalje. 

Turnir je svečano otvorio načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić koji je učesnicima poželio dobrodošlicu i istakao da je ova manifestacija još jedan pokazatelj da Ugljevik sa razlogom nosi epitet grad sporta. 

"Ovo danas nije samo sportska manifestacija nego događaj koji svojim brojnošću pokazuje da je opstanak mladih na ovim prostorima moguć, što me veoma raduje", rekao je Perić i učesnicima poželio puno sportske sreće i da iz Ugljevika ponesu lijepe uspomene. 

Perić je posebno zahvalio školi fudbala "Rudar" što kroz organizovanje i učešće na ovakvim i sličnim manifestacijama u najljepšem svjetlu predstavlja opštinu Ugljevik.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )