FOTO: InfoBijeljina

U Ugljeviku je u toku dezinfekcija gradskih ulica, javnih površina koju vrši Komunalno preduzeće „Kompred“.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa komandirom lokalne Policijske stanice Mićom Jovićem ispred opštinskog Štaba za vanredne situacije posjetio je večeras ovo preduzeće koje se bavi vodosnabdijevanjem i odvozom čvrstog odpada.

Perić je izrazio zadovoljstvo jer u ovoj opštini nema zaraženih od virusa korona i istakao da se dezinfekcija ulica, trgova,  objekata i javnih površina obavlja redovno u ovoj opštini.

„Velika zahvalnost svim građanima naše opštine jer poštuju mjere koje savjetuju ljekari kao i odluke Republičkog i opštinskog Štaba za vanredne situacije“, naglasio je Perić.

On je izrazio zahvalnost i svim zdravstvenim radnicima, policajcima, vatrogascima, komunalnoj službi i ostalima koji prema njegovim riječima daju ogroman doprinos u borbi protiv korona virusa.

Perić je pozvao građane da ostanu u svojim kućima jer na taj način pokazuju odgovornost prema sebi i drugima.

Direktor Komunalnog preduzeća „Kompred“ Milan Lazić rekao je da se dezinfekcija vrši u toku policijskog časa kada nema kretanja građana i vozila.

„Dezinfekciju vršimo hlorom, i radimo to u kontinuitetu a sve da bi zaštiti građane od virusa korone“, rekao je Lazić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )