FOTO: null

Na 6. Noćnom novosadskom maratonu, koji je održan 27.06.2015. godine okupilo se 1350 učesnika maratona i polumaratona , a učešće je uzeo i sportista iz Ugljevika Mladen Stevanović.

Stazu dužine 42,2 kilometra Stevanović je istrčao za 3:02h i time se plasirao na 3.mjesto što je veliki uspjeh za ovog takmičara. 

Pored Stevanovića, Ugljevik je na ovoj sportskoj manifestaciji predstavljalo još troje takmičara- Marijana Terzić, Darko Tomić i Dragoslav Radovanović-koji su istrčali polumaraton u dužini od 21,1 kilometar. 

„Dobar plasman svakao nije jedina lijepa strana ovog maratona. Zadovoljni smo postignutim rezultatom, ali najvažnije od svega je to što smo upoznali mnogo ljudi sa kojima dijelimo sličan životni stil i pozitivnu energiju. Veliki broj učesnika ovog maratona posjetiće naš Ugljevik početkom avgusta u učestvovati u trci na 10 km koja se po prvi put organizuje kod nas. Želja nam je da trka okupi veliki broj učesnika i da vremenom preraste u tradicionalnu sportsku manifestaciju naše opštine“- kaže Stevanović za portal InfoBijeljina .

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )