FOTO: InfoBijeljina

BIJELJINA - Udruženje porodica nestalih boraca i civila Semberije i Majevice predstaviće danas, na Skupštini ovog udruženja, dosadašnje rezultate u procesu traženja nestalih vojnika i civila sa ovog područja, sa posebnim akcentom na ovu godinu.

Iz Udruženja pozivaju predstavnike svih organizacija koje se bave traženjem nestalih, kako bi se upoznali i o njihovim rezultatima u 2019. godini, te kako bi sagledali šta je to što sprečava brži proces traženja nestalih vojnika i civila.

"Udruženje se bavi traženjem nestalih vojnika i civila 25 godina, a još nismo pronašli svoje najmilije koji se vode u našoj evidenciji kao nestali", navela je predsjednik Udruženja Smilja Mitrović.

Na Skupštini Udruženja nestalih boraca i civila Semberije i Majevice, kako je najavljeno, obratiće se i predstavnici Instituta BiH za traženje nestalih boraca i civila Semberije i Majevice, biće predstavljen rad Udruženja, a porodice će imati priliku da postave pitanja.

Skupština Udruženja porodica nestalih boraca i civila Semberije i Majevice iz Bijeljine biće održana u prostorijama Doma penzionera u Bijeljini.

Sjednica Skupštine počeće u 11.00 časova, a u 12.00 časova planirane su izjave za medije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )