FOTO: InfoBijeljina.com

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uručio je danas zahvalnice i novčane nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola i prosvjetnim radnicima.

Mićić je, na prijemu za 20 učenika generacije osnovnih i srednjih škola, za 23 učenika koji su osvajali nagrade na takmičenjima, te za 23 nastavnika i profesora, naglasio da je ulaganje u mlade ljude najbolja investicija. 

"Zahvalni smo našim mladim sugrađanima što svojim trudom i radom, na najbolji način predstavljaju svoj grad. Odlično uče, postižu zapažene uspjehe na republičkim i saveznim takmičenjima, a zahvalnost dugujemo i prosvjetnim radnicima koji posvećeno rade svoj posao", rekao je Mićić na prijemu. 

Među učenicima je bio i student generacije Brano Hadži Stević, koji je potpisao ugovor o pripravničkom stažu u Gradskoj upravi. 

"Diplomirao sam na Pravnom fakultetu, studirao sam ono što sam volio i trudio sam se da svaki ispit naučim za najbolju ocjenu. Spreman sam za praksu i uskoro očekujem posao, a najviše bih volio da radim na fakultetu", rekao je Hadži Stević novinarima. 

Nagrađena učenica osnovne škole Slavica Čobić naglasila je da je zadovoljstvo kad znate da je trud i rad primijećen i nagrađen. 

"Nastaviću školovanje u Muzičkoj školi, a želja mi je da budem nastavnik harmonike", rekla je dvanaestogodišnja Slavica. 

Nagrađena profesorica matematike u Gimnaziji "Filip Višnjić" Milica Maksimović rekla je da je zadovoljna što radi sa mladim ljudima. 

"Već duže vrijeme radim sa takmičarima i postigli smo zapažene rezultate na regionalnim, republičkim i državnim takmičenjima, a osim priprema za takmičenja organizujemo i ljetnju školu matematike pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina i Pedagoškog zavoda Republike Srpske", rekla je Maksimovićeva. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )