FOTO: SRNA

Pripadnici Policijske uprave Doboj otkrili su 31 stranog državljanina bez identifikacionih dokumenata, saopšteno je iz ove uprave.

U sinoćnjim pojačanim aktivnostima policije oduzet je automobil “opel” u naselju Bare, kojim je prije sticanja prava upravljalo lice iz Dervente čiji su inicijali V.V, a u kojem se nalazilo 11 stranih državljana bez identifikacionih dokumenata.

Za V.V. je utvrđeno da za kazne duguje 4.550 KM.
 
U Doboju je uhapšeno i lice iz ovog grada čiji su inicijali K.A, koje se oglušilo o naredbu policije da zaustavi automobil “folksvagen”, kojim je u više navrata naglo startovalo prema službenom vozilu u namjeri da ga udari. Kontrolom je u ovom automobilu zatečeno deset stranih državljana bez identifikacionih dokumenata.
 
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da ovaj slučaj ima obilježje krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju dužnosti.
 
Tokom kontrole automobila “opel” kojim je upravljalo lice iz Dervente čiji su inicijali N.B. pronađeno je deset stranih državljana bez identifikacionih dokumenata.
 
Iz policije navode da je u vezi sa pronalaskom 31 stranog državljanina obaviještena dobojska Terenska kancelarija Službe za poslove sa strancima.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )