FOTO: InfoBijeljina.com

Nedostatak kanti za smeće u užem centru grada već duže vrijeme predstavljao je problem za građane, koji nisu imali gdje da odlože manji otpad. Određen broj kanti postavljen je prošle godine, a montiranje novih krenulo je ovih dana.

U novembru su iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove za InfoBijeljina potvrdili da je u toku realizacija Ugovora za izradu i montažu kanti na području grada.

Tada je u centru Bijeljine postavljeno dvadesetak novih metalnih kanti za otpatke koje su tada postavljene na prostoru užeg centra grada, radijalno se šireći od Trga kralja Petra Prvog Karađorđevića prema ulicama Nikole Tesle i Zmaj Jove Jovanovića.

Danas su međutim radnici počeli postavljati nove kante, u ulicama Gavrila Principa, te oko pijace u Nušićevoj, čime se povećava broj mjesta na kojima se montiraju kante. 

Mjesta za postavljanje su određena na osnovu frekventnosti kretanja pješaka

Iz Gradske uprave su se tada pohvalili da su kante visokokvalitetne, modernističkog izgleda, te mnogo dugotrajnije od onih koje su nabavljane u prethodnom periodu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )