FOTO: null

Na području Kostajnice, Doboja, Modriče, Obudovca i Šamca u toku je hapšenje lica osumnjičenih za organizovani kriminal, javila je Radio-televizija Republike Srpske.

Prema njihovim navodima, uhapšeno je pet lica, dok se za još jednim traga, a pretreseno je najmanje pet lokacija na kojima je pronađena veća količina minsko-eksplozivnih sredstava i narkotika. 

Akcija koja još traje rezultat je duže aktivnosti istražnih organa, a svi uhapšeni biće sprovedeni u Specijalno tužilaštvo u Banjaluci. 

Šef Odjeljenja za istrage Specijalnog tužilaštva Republike Srpske Darko Ilić rekao je da akciju provode pripadnici ovog odjeljenja zajedno sa Specijalnom jedinicom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i pripadnicima Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH. 

Cilj akcije je suzbijanje ove vrste kriminaliteta s akcentom na trgovini minsko-eksplozivnim i narkotičkim sredstvima, a više informacija o akciji biće poznato sutra.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )