FOTO: Promo

"Slot G" d.o.o. firma iz Bijeljne odlučila je da obraduje sve mališane igraonicom na otvorenom, koja se nalazi u sklopu Kompleksa "Milošević".

Igraonica ima sopstveno ograđeno dvorište sa dječijim igralištem i kutkom za roditelje.

Tu su tobogani, ljuljaške, penjalice i razne druge dječije igračke. Uključite se u igru sa svojim djetetom i posvetite mu pažnju. 

 
"Možete da se odmorite u našoj novoj ljetnjoj bašti, mini bar sa osvježenjem je tu, kao i naše ljubazno osoblje. Dok odmarate igraonica je u vašem vidokrugu, prostor je ograđen i u tom smislu potpuno bezbjedan. Ako volite rođendane na otvorenom, igraonica unutar Kompleksa „Milošević“ nudi mogućnost  organizacije vaših proslava. Kao sto ste navikli na novosti od kompanije "Slot G" d.o.o. tako i sada u okviru Kompleksa "Milošević" restoran, unutrašnju igraonicu, svadbeni salon...", poručuju iz ove firme i dodaju
 
"Bilo da tražite dečiju igraonicu za dnevno igranje ili za proslavu rođendana, mališani, a i vi bićete oduševljeni ukoliko nas posjetite na Pavlovića putu 51 B, Bijeljina".



PR
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi