FOTO: null

Na području koje operativno pokriva Centar javne bezbjednosti Bijeljina u protekla 24 časa prijavljena su dva krivična djela i pet saobraćajnih nezgoda od čega su dvije sa posledicom po lice saopšteno je za portal InfoBijeljina u CJB Bijeljina.

Na magistralnom putu Zvornik – Milići u mjestu Jošanica, 10.04.2016. godine oko 17,00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama. U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je putničko vozilo Jaguar kojim je upravljao M.H. iz Zvornika i radna mašina motokultivator sa prikolicom kojom je upravljao Dž.H. koji je zadobio tjelesne povrede. Povređenom Dž.H. medicinska pomoć ukazana je u Medicinskom centru Zvornik gdje je isti zadržan na liječenju. U vremenu od 17,05 do 18,35 časova na snazi je bila potpuna obustava saobraćaja. Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Zvornik, 09.04.2016. godine su prilikom kontrole lica A.Z. iz Sarajeva pronašli i privremeno oduzeli tablete koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Ekstazi. O svemu navedenom obavješten je i dežurni tužilac, koji je naložio da se lice po utvrđivanju svih činjenica prekršajno sankcioniše.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )