FOTO: null

U potragu za nestalim djetetom u Loparama uključen je i helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske, ali desetogodišnji Konstantin Stijepić još nije pronađen, rekao je Srni načelnik opštine Lopara Rado Savić koji rukovodi dvodnevnom potragom.

Republička uprava Civilne zaštite je u ovu obimnu akciju na planini Majevici uključila svoje odjeljenje sa termovizijskim kamerama. 

Nestanak dječaka koji boluje od autizma prijavila je majka u utorak, 7. marta, a drugog dana potrage na terenu je više od 300 ljudi sa brojnom savremenom tehnikom poput dronova i termovizijskih kamera, kao i psi tragači. 

U akciji učestvuju pripadnici policije Republike Srpske, Uprave Civilne zaštite Republike Srpske, Federalne uprave Civilne zaštite, pripadnici Gorske službe spasavanja Brčko distrikata, vatrogasci, lovci i mnogobrojni mještani. 

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina upućen je apel stanovništvu na području naselja Lipovica i Labucka kod Lopara, u neposrednoj blizini porodične kuće nestalog dječaka, kao i obližnjih naselja, da pregledaju objekte na svojim imanjima u kojima bi se dječak mogao nalaziti. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )