FOTO: InfoBijeljina.com

U Bijeljini se 28. i 29. juna održava, sada već tradicionalni basket turnir. Jovica Kecman i Milan Kajmaković, koji već petu godinu zaredom organizuju ovaj turnir navode da se svake godine trude da organizaciju podignu na viši nivo.

Milan Kajmaković navodi da interesovanja za turnir već ima, te da je od ove godine nagradni fond nešto veći u odnosu na prošle. 

"Prijave se vrše preko zvanične FIBA veb stranice. Imamo već prijavljenih učesnika, što sa naših prostora, što iz inostranstva. Nagradni fond je ove godine nešto malo veći u odnosu na prethodne. Trudimo se tokom cijele godine da radimo na popularizaciji ovog sporta, jer je 3x3 sport od naredne godine olimpijski sport", rekao je Kajmaković za InfoBijeljina.  

Jovica Kecman je napomenuo da juniori nastupaju 28. juna, dok je takmičenje u seniorskoj konkurenciji predviđeno za 29. jun.

"Juniori nastupaju 28. juna, a seniori 29. Biće nam drago da u seniorskoj konkurenciji ugostimo prošlogodišnje finaliste, a to su ekipa "Sport caffe" iz Gradiške i ekipa "Armagedon" iz Srbije", rekao je Kecman. 
 
Kecman i Kajmaković se na kraju zahvaljuju svim sponzorima koji su izašli u susret i pomogli da se ovaj turnir organizuje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )