FOTO: InfoBijeljina.com

U Bijeljini će u nedjelju, 9. juna, bez struje biti oko 7.500 potrošača, saopšteno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Od 8.00 do 18.00 časova struje neće imati oko 2.000 potrošača u naseljima Stara ciglana, u ulicama Laze Kostića, Pantelinskoj, Stefana Dečanskog, dijelu ulice Svetozara Ćorovića, kao i u nekoliko njima prapadajućuih ulica. 

Do prekida u elektrosnabdijevanju doći će zbog radova "Elektroprenosa BiH" na trafostanici "Bijeljina jedan" i radova "Elektro-Bijeljine" na dalekovodima "Ekonomija" i "Janja stara". 

Zbog godišnjeg remonta trafostanice "Bijeljina četiri", u nedjelju će od 8.00 do 18.00 časova bez struje biti oko 5.500 potrošača u naseljima Gvozdevići, Tombak, Bogdanovića plac, dijelu ulica Galac, Loznička i Filipa Višnjića, sa nekoliko manjih pripadajućih ulica, kao i u naseljenim mjestima Patkovača, Pučile i Golo Brdo. 

Ovo su potrošači koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Raskršće dva", "Filip Višnjić", "Pučile", "Patkovača" i "Gvozdevići". 

Iz "Elektro-Bijeljine" navode da je počeo obimniji posao u trafostanici "Bijeljina jedan", koja je u vlasništvu "Elektroprenosa BiH", a čija će prva faza trajati dva mjeseca. 

Radnici "Elektro-Bijeljine" će kupce, koji se snabdijevaju sa dalekovoda koji pripadaju ovoj trafostanici, strujom snabdijevati iz alternativnih pravaca. 

"Ukoliko u tom periodu dođe do određenih problema na mreži, ne možemo garantovati pouzdanost u snabdijevanju strujom, te molimo kupce za razumijevanje", navode u "Elektro-Bijeljini". 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )