FOTO: null

Novi načelnik za boračko invalidsku i civilnu zaštitu, Miroslav Bobić, ističe da su problemi sa kojima se susreću u ovom odjeljenju standardni.

Najveći broj zahtjeva je za jednokratnu novčanu pomoć, a posebno se ti zahtjevi povećavaju u izbornim godinama.  Bobić ističe da odjeljenje pokušava  iznaći rješenje za nagomilane probleme, posebno boračke populacije.

Kada je riječ o narednim aktivnostima, a svakako da je izgradnja  spomen sobe poginulim borcima Semberije trenutni prioritet. Ovaj projekat trebao bi da se završi do kraja avgusta.

Odjeljenje civilne zaštite imaće pune ruke posla kada je održavanje  Savska regata u pitanju jer će ovo odjeljenje biti uključeno u organizovanje same regate

Gospodin Bobić je istakao da će ovo odjeljenje uvijek, u onolikoj mjeri koliko sredstva iz gradskog budžeta budu dozvoljavala,  ispunjavati zahtjeve svih onih koji se budu obratili za bilo koju vrstu pomoći.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )