FOTO: null

Odbojkaši Radnika su večeras u prvoj polufinalnoj utakmici plej ofa Premijer lige BiH savladali ekipu Kaknja maksimalnim rezultatom 3:0.

U okršajima prethodnih sezona Kakanj je iz većine duela izlazio kao pobjednik, što večeras igrači Radnika nisu dozvolili. 

"Publika je imala priliku da uživa u odličnoj odbojci. Čestitao bih našim protivnicima koji su pružili snažan otpor. Kroz protekle dvije sedmice smo radili na pripremama pred ovu utakmicu. Zahvalio bih se prijateljima iz Srbije koji su nam mnogo pomogli da analiziramo ekipu Kaknja do najsitnijih detalja, što mislim i da smo uspjeli. Pozdravio bih i publiku koja je večeras bila u sportskoj dvorani i dala nam vjetar u leđa", rekao je Darko Manojlović nakon utakmice za portal InfoBijeljina.

Manojlović dodaje da posao još nije završen, te da posle ovoga što su pružili večeras sledi utakmica u Kaknju, ali, kako kaže, nakon ovoga večeras, imaju pravo da se nadaju prolasku u finale.

"Odigrali smo zaista dobar meč. Prethodnih sedmica smo se pripremali dobro, te bih se zahvalio mojim saigračima koji su pružili dobru partiju, trenerima koji su spremili ovu utakmicu, ali najviše publici koja je došla u velikom broju i podržala nas. Mislim da možemo proći u finale", izjavio je Brane Stanišić nakon utakmice.

Večerašnja utakmica je bila i humanitarnog karaktera, jer se OK Radnik priključio akciji prikupljanja pomoći za trogodišnju Sofiju Mićević iz Banja Luke, što je takođe veoma pohvalno. 

Odbojkaši Radnika igraju sljedeću utakmicu u petak u Kaknju. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )