FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra prije podne očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku dana postepeno smanjenje oblačnosti, saopštili su meteorolozi.

Ujutro će biti malo do umjereno oblačno i svježije, na višim planinama sa slabim mrazom. 

Tokom dana biće sunčano, uz dnevni razvoj oblaka, izraženijim na jugu i kasnije u centralnom pojasu, češće u planinama, što će usloviti lokalne popodnevne pljuskove, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Jutarnja temperatura iznosiće od dva do šest stepeni, na jugu od sedam do 11, a dnevna od 16 do 22 stepena Celzijusova. 

Vjetar će biti slab, zapadni i jugozapadni. 

U većini krajeva danas je preovladavalo sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica minus tri stepena, Čemerno i Kalinovik osam, Han Pijesak devet, Mrakovica i Kupres 10, Drinić i Gacko 11, Nevesinje i Rudo 13, Mrkonjić Grad, Jajce, Livno i Sarajevo 14, Ribnik, Foča, Bugojno, Drvar, Goražde i Gradačac 15, Banjaluka, Bijeljina, Novi Grad, Višegrad, Bihać, Sanski Most, Tuzla i Zenica 16, Srbac i Bileća 17, Mostar 19, Neum i Stolac 20 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )