FOTO: InfoBijeljina.com

U Bijeljini je po prvi put od kako postoji Košarkaški savez Republike Srpske održano izvlačenje parova za predstojeću sezonu 2020/21.

PAROVI PRVOG KOLA SU na programu 17. i 18. oktobra, a snage će odmjeriti:

  • 1.    Sloboda Novi Grad : Budućnost
  • 2.    Rogatica : Mladost BullDogs
  • 3.    Student Igokea : HEO
  • 4.    Prijedor : Drina Princip
  • 5.    Radnik BN Basket : Sutjeska
  • 6.    Sokolac : Slavija

Sastanku su prisustvovali generalni sekretar Košarkaškog saveza Republike Srpske, predstavnici klubova učesnika te komesar lige.

Domaćini današnjeg događaja bili su predstavnici KK Radnik, na čelu sa predsjednikom kluba Mladenom Petrovićem.

“Danas smo u dogovoru sa domaćinom, Područnim odborom Bijeljina, te zahvaljujući saradnji sa Košarkaškim klubom Radnik BN Basket, organizovali sastanak sa klubovima Prve muške lige Republike Srpske. U okviru tog sastanka, klubovi su upoznati sa dosadašnjim pripremnim tokom za predstojeću takmičarsku sezonu. Nakon sastanaka održano je i izvlačenje parova za narednu sezonu 2020/21“, rekao je za InfoBijeljina Dragan Ćazić, generalni sekretar Košarkaškog saveza Republike Srpske

Ćazić je dodao da je za ovu sezonu specifično da će se za sada takmičenja odvijati bez prisustva publike. 

„Za sada smo uradili sve pripreme i u obavezi smo pridržavati se svih preporuka Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. Planirali smo da sezona počne za vikend 17. i 18. oktobra u Prvoj ligi Republike Srpske u kojoj učestvuje 12 ekipa“, dodao je Dragan.

Inače, današnje izvlačenje parova održano je po prvi put u Bijeljini od kako postoji Savez, a to je od 1992. godine. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )