FOTO: srpskainfo.com

Društvena mreža Tviter pripremila je redizajniranu verziju svoje veb stranice koja je u testnoj fazi.

Novi dizajn donosi bukmarkse, tab za pretragu i novi data-saver mod, a njime preovladava bjelina.

Novi dizajn neće dobiti svi korisnici istovremeno, a Tviter ga je kratko pokazao u tvitu objavljenom u četvrtak. On je u fazi testiranja te je dostupan samo malom broju korisnika koji se odluče za novi izgled.

Oni koji su dobili novi izgled Tvitera zaključuju da je dizajn minimalistički i da preovladava bjelina te da ima dosta praznog prostora, ali su ipak zadovoljni zbog noviteta. Estetski novi Tviter izgleda lijepo, ali zbog manje informacija u istom prostoru kao ranije moraćete više skrolati. U lijevom stubu tajmlajna nema ništa, dok su trending teme premještene desno uz preporuke za folov. Takođe, nema više ni malog prozora koji prikazuje vaš avatar i broj folovera.

Tu je i novo “stalno” komoz tvit dugme koje se nalazi u donjem desnom uglu stranice, tako da ne morate više skrolati nazad prema gore kako biste objavili tvit.
Tviter je konačno uveo i buksmarkse, kao i eksplor tab za pretraživanje koji mijenja momentse.

Redizajn donosi i novi data-saver mode koji sprečava automatski pregled stranica i fotografija, što je vjerovatno namijenjeno onima sa sporijom internet konekcijom.

Najviše je poboljšana sekcija direktnih poruka. Svako ko razmjenjuje direktne poruke na Tviteru zna da je interfejs za poruke nedovoljno dobar. Nova verzija je daleko od neovisne aplikacije za dopisivanje kojoj su se mnogi nadali, ali ipak predstavlja značajno poboljšanje u odnosu na staru verziju.

Nema više jednog malog pop-ap prozora, jer klik na poruke prikazuje cijelu stranicu samo za njih, tako da brzo možete pogledati postojeće poruke, pregledati zahtjeve za poruke i poslati nove, piše klix.ba.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )