FOTO: null

U Ugljeviku je juče, u organizaciji Bazena Ugljevik, a pod pokroviteljstvom Opštine Ugljevik, održan turnir u odbojci na pijesku pod nazivom “Bazeni Ugljevik 2015”.

Turnir se organizuje, tradicionalno,već po peti put i ponovo je naišao na dobar odziv mladih sportista, kako iz Ugljevika tako i ostalih gradova iz okruženja. U muškoj konkurenciji je učestvovalo ukupno 14 ekipa, dok je  u ženskoj bilo 8 prijavljenih ekipa.

Ekipe u muškoj konkurenciji bile su podijeljene u četiri grupe, odakle su po dvije prvoplasirane obezbjedile plasman u četvrtfinale. Prvo mjesto zauzela je ekipa u sastavu Šormaz/Nikolić, drugo tandem Jovan i Stefan, dok je trećeplasirana ekipa Unifleksa.

U ženskoj konkurenciji ekipe su bile podijeljene u dvije grupe, odakle su dvije prvoplasirane izborile plasman u polufinale turnira. Duo Tamara/Jovana najviše je pokazao u ženskoj konkurenciji, ponijevši titulu pobjednika turnira. Drugo mjesto pripalo je tandemu Kovačević-Milić, dok su trećeplasirane odbojkašice iz tandema Petričević/Stevanović.

Nagrada za osvojeno prvo mjesto u muškoj konkurenciji je iznosila 250 KM, drugo mjesto 150 KM , a za treće mjesto nagrada je bila u iznosu od 100 KM. U ženskoj konkurenciji nagrade u novčanom iznosu su za prvo mjesto iznosile 200 KM, drugo mjesto 100 KM i treće mjesto 50 KM.

Najviše uspjeha na turniru imali su odbojkaši i odbojkašice iz Brčkog koji su osvojili prva mjesta u obje kategorije. Pehare i novčane nagrade najuspješnijim sportistima  uručio je predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )