FOTO: InfoBijeljina

Povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Svetog Arhangela Mihaila, pripadnici Policijske Uprave Bijeljina organizovali su i takmičenje u malom fudbalu “II fudbalski turnir PU Bijeljina”.

Turnir je osvojila ekipa Policijske stanice Bijeljina I, koja je u dramatičnom finalu na penale savladala ekipu Jedinice za podršku. 

Sigurnom i dobrom igrom Policijska stanica Bijeljina I vodila je sa 2:0. Posle toga dolazi do preokreta i vođstva ekipe JZP od 3:2. 

Perica Trifković, koji je proglašen i za najboljeg igrača turnira izjednačava na 3:3, te su nakon regularnog vremena penali odlučili pobjednika turnira.  

Za pobjednike su i ove godine predviđene nagrade, ali kako kažu najveća satisfakcija im je samo druženje i vrijeme provedeno u prijateljskoj atmosferi na terenu.

Na turniru je učestvovalo nekoliko desetina policajaca koji su i ove godine odmjerili snage u malom fudbalu.

Pored ovoga u okviru obilježavanja krsne slave policije, PU Bijeljina organizovala je i Dan otvorenih dana, kao i niz aktivnosti, dok je obilježavanje slavlja zakazano za sutra u 11h u Eparhijskom domu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )