FOTO: novosti.rs

Ljubiša Tumbaković biće imenovan za novog selektora reprezentacije Srbije na narednoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza, javlja Sport klub.

Doskorašnji selektor reprezentacije Crne Gore trenutno je na pregovorima sa čelnicima FSS. Kako je Sport Klub prenio, prvi kontakti ostvareni su još početkom juna. Iako su se u međuvremenu spominjala još neka imena, izvjesno je da će ipak Tumbaković biti imenovan za novog selektora.

Sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije trebalo bi da se održi u nedelju ili u ponedeljak, kada bi trebalo i da se ozvaniči saradnja sa najtrofejnijim trenerom u istoriji Partizana.

Novi selektor će posle izbora i promocije izabrati saradnike.

Šezdesetšestogodišnji Tumbaković trenersku karijeru je počeo u Radničkom iz Novog Beograda, a radio je još u Obiliću, Haitanu, Partizanu, AEK iz Atine, Al Nasru, Šandongu, Stil Azinu, Vuhanu, a od 2016. do 2019. sjedio je na klupi selekcije Crne Gore.

Srbija je treća u grupi B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa 4 boda, koliko ima i Luksemburg sa utakmicom više. Lider je Ukrajina sa 10 bodova, Portugal ima 2 iz dva meča, dok je Litvanija na začelju sa jednim bodom. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )