FOTO: KK Partizan

Italijanski trener Andrea Trinkijeri danas dolazi u Beograd na pregovore sa predsednikom Partizana Ostojom Mijailovićem, a ukoliko dogovor ne bude postignut u Humskoj imaju i dvije rezervne varijante.

Nekadašnji trener Kantua, Uniksa, Bamberga i reprezentacije Grčke na stolu ima još nekoliko ponuda, ali činjenica da dolazi u srpsku prestonicu govori kome je dao prioritet. Ipak, Trinkijeri je skup trener i veliko je pitanje je da li crno-bijeli mogu da ispune njegove zahtjeve.

"Sportski Žurnal" navodi da je Trinkijeri prva ocpija, ali ne i jedina. Kao kanidati za upražnjeno mjesto na klupi Partizana pominju se nekadašnji trener crno-bijelih Vlada Jovanović i Jure Zdovc.

Jovanović je sa timom iz Humske osvojio dvije šampionske titule, a za vrijeme njegovog mandata od mogućih šest osvojeno je pet trofeja. Perspektivni trener je trenutno pomoćnik Saši Obradoviću u Lokomotivi iz Krasnodara. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )