FOTO: null

Bijeljina - Fudbaleri Radnika startovali su sa pripremama za novu sezonu u kojoj će im prvi ispiti biti kvalifikacije za Ligu Evrope.

Na prvoj prozivci bila su i tri nova igrača, mladi fudbaler novosadske Vojvodine Nikola Gajić, lijevi bek Bokelja iz Kotora Nikola Čelebić i doskorašnji golman Slavije iz Istočnog Sarajeva Mladen Lučić.

Nekoliko igrača bilo je opravdano odsutno, a klub su već napustila tri fudbalera. Golman Asmir Avdukić otišao je u Borac, Dušan Hodžić u Sarajevo, dok je Adnan Šećerović potpisao za Željezničar. Trener Bijeljinaca Slavko Petrović u narednoj sezoni neće računati na usluge slovenačkog internacionalca Taulanta Kadrije, a očekuje se povratak sa pozajmice iz Viteza Momčila Mrkaića, koji se nije odazvao prozivci.

Bijeljinci će prvi dio priprema odraditi u Bijeljini, a planirano je da kasnije otputuju 10 dana na neku drugu destinaciju, koja još nije poznata.

- Pauza je bila neočekivano kratka, jer zbog obaveza koje nas očekuju moramo krenuti sa radom. Prošla sezona je za nas bila maksimalno iscrpljujuća i poslije nje igrači su praktično imali samo šest dana pauze, jer su počeli sa individualnim treninzima. Na prvoj prozivci je nešto manje fudbalera, jer su neki opravdano odsutni. U narednih desetak dana trebalo bi da kompletiramo igrački kadar - naglasio je Petrović.

Iskusni čuvar mreže Mladen Lučić poslije dvije sezone ponovo je u redovima Radnika, a lijevi bek Nikola Čelebić se nada da će veoma brzo izboriti mjesto u startnoj postavi.

- Kontakti sa čelnicima Radnika uspostavljeni su još zimus kada su moj bivši i sadašnji klub igrali prijateljsku utakmicu. Drago mi je što je sada, kada su se stekli uslovi došlo do realizacije i da smo se dogovorili o saradnji. Očekujem da u Radniku pokažem svoje prave vrijednosti, a drago mi je što je atmosfera u klubu odlična - istakao je Čelebić.

Igrački kadar

Na prvom okupljanju fudbalera Radnika pojavilo se 16 igrača. To su: Dino Beširović, Ivan Jakovljević, Samir Memišević, Joco Stokić, Marko Obradović, Stanko Ostojić, Nenad Srećković, Aleksandar Vasić, Aleksandar Glišić, Dejan Janković, Mladen Zeljković, Eldin Mašić, Slađan Antić, Mladen Lučić, Nikola Čelebić i Nikola Gajić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )