FOTO: null

Fudbaleri Radnika u generalnoj provjeri pred start Premijer lige BiH igrali su protiv srpskog prvoligaša Bežanije neriješeno, 2:2.

Bijeljinci su poveli u 22. minutu kada je Adnan Šećerović sjajno izveo slobodan udaraca sa 25 metara, a lopta je prošla kroz živi zid Bežanije i završila u donjem lijevom uglu golmana Beograđana Nikole Simića.

Pet minuta grešku srednjeg reda Radnika iskoristio je Južnokorejac Ju Dong Gju, koji je uposlio Nikolu Lekića, a ovaj je šutem sa 16 metara savladao nemoćnog golmana Bijeljinaca Asmira Avdukića.

Poslije greške rezervnog golmana Bežanije Miloša Rnića u 62. minutu Milivoje Lazić doveo je Radnik do prednosti, a osam minuta kasnije evro-golom Ju Dong Gjua Bežanije je izjednačila na 2:2.

Po izuzetno sparnom vremenu igrači Radnika su prvi put poslije jesenjeg dijela prvenstva prošle sezone bili domaćini na svom stadionu.

Drugi dio prošlog prvenstva domaće mečeve igrali su na stadionu u Ugljeviku zbog radova na stadionu u Bijeljini.

- Nisam baš zadovoljan izdanjem pojedinaca. Poklonili smo prvi gol bez ikakve potrebe, lopta je veoma sporo cirkulisala između naših linija, izgubili smo dosta duela. Interesantno je da mnogi misle da im je mjesto u prvom timu osigurano, ali ovom utakmicom su ga izgubili - rekao je trener Radnika Slavko Petrović ne želeći da navede imena igrača, koja su ostala bez mjesta u startnoj postavi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )