FOTO: null

Treći dan traje potraga za nestalim desetogodišnjim dječakom iz Lopara. U pretrazi terena na planini Majevici učestvuje više od 300 ljudi, psi tragači, a koristi se i najsavremenija tehnika poput dronova i kamera.

Desetogodišnji Konstantin Stjepić, koji živi sa majkom i starijom sestrom, dijete je sa posebnim potrebama oboljelo od autizma.

Pripadnici CJB Bijeljina, Granične policije, Republičke i Federalne uprave Civilne zaštite, Crvenog krsta Brčko Distrikta, te vatrogasci, planinari, lovci i mještani od jutros rano pretražuju teren. U potragu se danas priključila i Gorska služba spasavanja Distrikta Brčko

"Od jutros su ljudi na terenu, priključeni svim ostalim spasiocima. Jedna ekipa je dole sa ljudima na terenu, druga je sa pripadnicima Federalne uprave Civilne zaštite na snimanju terena dronom", rekao je za InfoBijeljina Adnan Osmanović, načelnik stanice Brčko Distrikta Gorske službe spašavanja BiH.

Iz Gorske službe navode da je teren veoma težak i nepristupačan što se može vidjeti na fotografijama snimljenim dronom ove službe, te predstavlja veliki problem spasiocima. 

U potragu za nestalim djetetom danas je uključen i helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske.

Pozivaju se građani, ukoliko imaju bilo kakva saznanja, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 122. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )