FOTO: GS

BOR- Djevojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, a potraga, koja se sada radi operativnim putem, se nastavlja, i danas.

U Banjskom Polju i dalje ima policije koja obezbjeđuje prilaz kući djevojčice, a tu su i mještani koji nemaju namjere da odustanu od traganja za malom Dankom, piše Kurir.
 
Komšinica porodice Ilić, Živanka Trajković, istakla je da je o nestanku male djevojčice saznala od policije. Kako je rekla, Dankinog oca Miloša, kao i njegove roditelje, poznaje od malena.
 
- Majku ne poznajem, ali Dankinog oca znam od malena, jedno divno i fino dete, kao i njegovi roditelji. Ništa sumnjivo za njih i o njima nismo čuli, ovo što ih je snašlo nije dobro i ne znam zašto je to tako – kaže ona.
 
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su juče dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.
 
Obustavljena je pretraga terena gdje je djevojčica nestala, ali je intenziviran rad na pronalasku djevojčice i neće se odustati dok dijete ne bude nađeno.
 
U potragu su se uključili forenzičari i pripadnici beogradske Kriminalističke policije. Policija je tokom jučerašnjeg dana pretrežila, ne samo šumski teren u okolini Banjskog polja, već i šupe i kuće u kojima je devojčica mogla da se sakrije.
 
Danka je trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )