FOTO: null

Mladić F. G. iz Tešnja poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u Doboju, saopšteno je iz dobojskog Centra javne bezbednosti

Kako "Novosti" nezvanično saznaju stradao je Ferid Galijašević (28). On je, prema saznanjima tog lista, išao iz Tešnja u Doboj po svadbenu tortu, dan uoči svog venčanja. Nesrećni mladić je prošle nedelje proslavio 28. rođendan.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 10.30 učestvovali su putničko vozilo "golf 4", kojim je upravljao nastradali, i teretno vozilo "man", kojim je upravljao E. U. sa područja opštine Tešanj.

Na osnovu naredbe dežurnog tužioca, telo nastradalog je prevezeno u prosekturu Bolnice "Sveti apostol Luka" Doboj radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Tokom uviđaja kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, saobraćaj na ovom delu puta bio je zaustavljen do 12.40 i odvijao se alternativnim pravcima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )