FOTO: null

Tijelo dvadesetjednogodišnjeg Stefana Rakića iz Bijeljine pronađeno je oko kilometar i po nizvodno od mjesta gdje se utopio u rijeci Drina, potvrdili su Srni ronioci koji su učestvovali u spasilačkim timovima.

U policiji kažu da su tijelo u 14.25 časova pronašli mještani na lokaciji šljunkare "Milošević", a iz vode su ga izvukli ronioci. 

Mladić iz sela Ruhotina kod Bijeljine utopio se 14. juna oko 13.00 časova na lokaciji Ada u mjestu Johovac, gdje se kupao u "živom", matičnom toku rijeke Drine. 

Ovo je prvi slučaj utapanja ove godine u Bijeljini, gdje se gotovo svake godine događaju nesreće u plahovitoj rijeci Drini koja na području Semberije često mijenja tokove i pravi brojne riječne rukavce. 

U potragu za utopljenikom bile su uključene ronilačke specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Granične policije BiH, tim Civilne zaštite, kao i Ronilački klub "Panteri" iz Bijeljine. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )