FOTO: null

Kompanija ,,Telrad net,, u Bijeljini je povodom 25 godina rada promovisala danas i početak usluga mobilne telefonije.

Direktor kompanije Radovan Radovanović rekao je novinarima da je ova mobilna usluga namijenjena korisnicima koji već imaju neku od usluga "Telrad neta". 

Prema njegovim riječima, za početak rada u dinamičnoj oblasti mobilne telefonije "Telrad net" je pripremio pet paketa samo za postpejd usluge, a očekuju da će među najpopularnijim biti paket "Limit". 

"Ovaj paket je koncipiran tako da korisnik sam određuje gornju granicu potrošnje, a cijene svih usluga koje nudimo povoljnije su od konkurencije", rekao je Radovanović na konferenciji za novinare u bijeljinskom Centru za kulturu. 

On je istakao da je, za razliku od drugih operatora na ovom području čija je obračunska jedinica jedan minut, u ponudi "Telrad neta" obračunska jedinica je 10 sekundi. 

Menadžer kompanije Predrag Katanić rekao je novinarima da je uslugom mobilne telefonije "Telrad net" zaokružio kompletnu ponudu koju pružaju svi operatori na ovom području, a da su kao specifičnost napravili paket "Limit" koji objedinjava prednosti pripejd i postpejd usluge i može da zamijeni sadašnje pripejd usluge. 

Prema njegovim riječima, ovaj paket nudi potpunu kontrolu troškova, uz osnovnu pretplatu od jedne marke, ali i mogućnost da korisnik svoj limit sam uvećava preko veb-portala, a uskoro će biti omogućeno da se taj limit uveća i slanjem SMS poruke. 

Katanić je rekao da su cijene pet paketa iz ponude "Telrad neta" od 10 do 80 KM, pored bonusa koji su uvijek veći od samog paketa i popusta i na telefonske aparate. 

Sa početkom pružanja mobilne usluge promovisan je i rad Kontakt-centra, koji će korisnicima približiti sve usluge "Telrad neta". 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )